SKODA Scala Ambassadeur: Goood Hondenvoeding – Interview

SKODA Scala Ambassadeur: Goood Hondenvoeding – Interview

Articles, Blog , , , , , , 0 Comments


Mijn naam is Twan Tak. Ik ben eigenaar van Goood Hondenvoeding. Afgelopen week heb ik een week mogen rijden in de nieuwe SKODA Scala. Met een super gave wrap en uiteraard
een mooi logo. Het gave van deze auto vond ik de
sportieve uitvoering. Ik werd de eerste keer dat ik in auto ging zitten werd ik letterlijk achterin de stoel geduwt. Omdat ik natuurlijk niet gewend was dat een auto zo snel weg kon zijn. Ik heb de auto zeker goed getest,
afgelopen week had ik een drukke agenda voor mezelf gepland. Zo heb ik bijna
1.000 km op de teller gezet. Ik ben zowel in Groningen geweest als in Zeeland. Verschillende klanten bezocht en ook nog eens proberen nieuwe klanten op te doen.
De mensen waar ik ben geweest reageerde vooral positief op de wrap maar ook op
de uitvoering van de auto. Een SKODA met een sportieve uitvoering ja dat trekt de mens wel. Wat ik mooi van de auto was vooral het panoramadak en de sportieve stoelen. Voor een jonge gast is dat toch wel aantrekkelijk. De minst mooie kant aan de auto
vond ik vooral de Lane Assist. Terwijl je aan het rijden bent wordt je eigenlijk constant gecorrigeerd. Ja dan ben je eigenlijk geen baas meer over je eigen stuur. Dus dat heb ik ook direct uitgezet. Eigenlijk mooi om te vertellen, mooie afsluiter van de week. Was dat de auto mee reed bij de Draai van de Kaai. Toch leuk als je aan de kant een biertje staat te drinken, dat je constant je eigen logo voorbij ziet rijden. Ja dat maakt een ondernemer trots!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *